God Jul i Bygden!

Det har varit ett roligt avslut på året i Maa: såget går med full fart och jag hade äran att få bli utnämd till Hallands Mest Företagsamma Människa av Svenskt Näringsliv. 

Det är många människor som bidrar till Maas framgångar, även om det mest är jag som har stått i rampljuset på sistone. Vi kallar vår filisofi för Lagom, Lokalt och Lönsamt:

Min bror Peter är vår skicklige försäljare som stadigt har kunnat hålla lönsamheten genom att ha koll på både inhemsk och ständigt föränderlig internationell marknad. Just nu är det Holland och Storbritannien som seglat upp som storkunder.

Min kusin Lenny har i mycket stått för det lokala: han håller kontakten med våra viktiga skogsägande grannar. Den lokala bygden kan lita på att Maa erbjuder de bästa kommunikationerna och tjänsterna när det är dags att gallra och avverka. 

Vi är lagom för att vi vågar investera och håller oss med ett stabilt lokalt nätverk av entreprenörer. Lennys son Pär har ett effektivt skogtjänst bolag som genom flexibilitet och lokal kännedom erbjuder kvalitetstjänster inom tio mils radie från Älvsered. Pärs nya hemsida ger en inblick i hur ett lokalt bolag fungerar här i trakten, och vi på Maa är hans största kund. 

Vi på Maa ska nu bjuda personalen på gröt och önskar därmed hela Bygden en riktigt God Jul.